ЛДКХіППНУХТ
Спеціальність | Складові конк. балу |
---|---|
Готельно-ресторанна справа
Заяв 9
БМ
—
ВМ
15
Контракт
15
Молодший спеціаліст (на основі:ПЗСО)
•
2р 5м
|
|
Облік і оподаткування
Заяв 17
БМ
15
ВМ
45
Контракт
45
Молодший спеціаліст (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 5м
|
|
Галузеве машинобудування
Заяв 0
БМ
—
ВМ
25
Контракт
25
Молодший спеціаліст (на основі:Кваліфікований робітник)
•
2р 5м
|
|
Харчові технології
Заяв 17
БМ
15
ВМ
75
Контракт
75
Молодший спеціаліст (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 10м
|
|
Харчові технології
Заяв 15
БМ
15
ВМ
50
Контракт
50
Молодший спеціаліст (на основі:Кваліфікований робітник)
•
2р 5м
|
|
Харчові технології
Заяв 0
БМ
n/a
ВМ
n/a
Молодший спеціаліст (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 10м
|
|
Готельно-ресторанна справа
Заяв 10
БМ
11
ВМ
40
Контракт
40
Молодший спеціаліст (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 10м
|
|
Облік і оподаткування
Заяв 2
БМ
—
ВМ
5
Контракт
5
Молодший спеціаліст (на основі:Молодший спеціаліст)
•
1р 5м
|
|
Галузеве машинобудування
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Молодший спеціаліст (на основі:Молодший спеціаліст)
•
2р 5м
|
|
Харчові технології
Заяв 2
БМ
—
ВМ
n/a
Молодший спеціаліст (на основі:Молодший спеціаліст)
•
1р 10м
|
|
Харчові технології
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Молодший спеціаліст (на основі:Молодший спеціаліст)
•
2р 5м
|
|
Харчові технології
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Молодший спеціаліст (на основі:Молодший спеціаліст)
•
1р 10м
|
|
Готельно-ресторанна справа
Заяв 0
БМ
—
ВМ
5
Контракт
5
Молодший спеціаліст (на основі:Молодший спеціаліст)
•
1р 10м
|