Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 4м
ВМ 10 • БМ 3 • К 7
Заяв 9 • Конкурс на бюджет 3
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво харчової продукції
Українська мова та література , k=1 , мін.бал 100
Українська мова та література , k=1.25 , мін.бал 100
Математика , k=1 , мін.бал 100
Математика , k=1.25 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Мурцита Д. Р. 506.750 Допущено 134 141 8.3
  • Українська мова та література (ЗНО): 134
  • Математика (ЗНО): 141
  • Середній бал документа про освіту: 8.3
  • РК
2 Кулішова Є. Ю. 395.500 Допущено 107 103 5.3
  • Українська мова та література (ЗНО): 107
  • Математика (ЗНО): 103
  • Середній бал документа про освіту: 5.3
  • РК
3 Храбан В. В. 361.988 Зареєстровано 135 9.6
  • Українська мова та література (ЗНО): 135
  • Середній бал документа про освіту: 9.6
  • СК
  • РК
4 Колосовський Б. О. 355.000 Зареєстровано 148 9
  • Українська мова та література (ЗНО): 148
  • Середній бал документа про освіту: 9
  • РК
5 Сєргєєв В. О. 351.000 Зареєстровано 105 105 6.1
  • Українська мова та література: 105
  • Математика: 105
  • Середній бал документа про освіту: 6.1
  • РК
6 Тюкало В. М. 348.000 Зареєстровано 100 105 6.3
  • Українська мова та література: 100
  • Математика: 105
  • Середній бал документа про освіту: 6.3
  • РК
7 Кравцов Я. К. 326.550 Зареєстровано 124 7.6
  • Українська мова та література (ЗНО): 124
  • Середній бал документа про освіту: 7.6
  • СК
  • РК
8 Лукіна А. О. 155.000 Зареєстровано 7.5
  • Середній бал документа про освіту: 7.5
  • РК
9 Мірошніченко В. В. 136.000 Зареєстровано 5.6
  • Середній бал документа про освіту: 5.6
  • РК