Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 9м
ВМ 15 • К 15
Заяв 8
Виробництво та технології / Харчові технології
Українська мова та література , k=1 , мін.бал 100
Українська мова та література , k=1.25 , мін.бал 100
Історія України , k=1 , мін.бал 100
Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
Математика , k=1 , мін.бал 100
Математика , k=1.25 , мін.бал 100
Фізика , k=1 , мін.бал 100
Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Гаврилишин Н. В. 526.050 Допущено 127 141 8.6
  • Українська мова та література (ЗНО): 127
  • Історія України (ЗНО): 141
  • Середній бал документа про освіту: 8.6
  • СК
  • РК
2 Якимів М. Т. 510.563 Допущено 121 132 9
  • Українська мова та література (ЗНО): 121
  • Історія України (ЗНО): 132
  • Середній бал документа про освіту: 9
  • СК
  • РК
3 Баб`як О. П. 509.250 Допущено 118 159 8.3
  • Українська мова та література (ЗНО): 118
  • Історія України (ЗНО): 159
  • Середній бал документа про освіту: 8.3
  • РК
4 Гриб М. А. 505.250 Допущено 149 132 7.4
  • Українська мова та література (ЗНО): 149
  • Історія України (ЗНО): 132
  • Середній бал документа про освіту: 7.4
  • РК
5 Ніколайчук А. С. 499.750 Допущено 128 135 9.1
  • Українська мова та література (ЗНО): 128
  • Історія України (ЗНО): 135
  • Середній бал документа про освіту: 9.1
  • РК
6 Сікора В. О. 479.588 Допущено 122 113 8.3
  • Українська мова та література (ЗНО): 122
  • Історія України (ЗНО): 113
  • Середній бал документа про освіту: 8.3
  • СК
  • РК
7 Ільницька А. Р. 474.338 Допущено 107 120 8.8
  • Українська мова та література (ЗНО): 107
  • Історія України (ЗНО): 120
  • Середній бал документа про освіту: 8.8
  • СК
  • РК
8 Стахоряк В. В. 308.000 Зареєстровано 132 6.3
  • Історія України (ЗНО): 132
  • Середній бал документа про освіту: 6.3
  • РК