Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

БТФ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 4р 11м
ВМ 50 • БМmax 6 • К 44
Заяв 2 • Конкурс на бюджет 0.17
Прохідний бал на бюджет 2019: 135.606 Детальніше
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
Українська мова та література , k=0.4 , мін.бал 100
Біологія , k=0.4 , мін.бал 100
Математика , k=0.2 , мін.бал 100
Хімія , k=0.2 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0 , мін.бал 1
Бал за мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 7
  • Конкурс на бюджет: 1.2
  • Зараховано: 6
  • Оригіналів: 6
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
  • Рейтингові списки 2019 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Соломка В. Ю. К 170.768 Допущено 162 177 143 11.1
  • Українська мова та література (ЗНО): 162
  • Біологія (ЗНО): 177
  • Математика (ЗНО): 143
  • Середній бал документа про освіту: 11.1
  • РК
2 Бережна В. С. Пр. 4 143.520 Допущено 135 147 126 8.6
  • Українська мова та література (ЗНО): 135
  • Біологія (ЗНО): 147
  • Математика (ЗНО): 126
  • Середній бал документа про освіту: 8.6
  • РК