Зачекайте...

181 Харчові технології

ННІХТБ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 1р 9м
ВМ 30 • БМ 1 • К 29
Заяв 4 • Конкурс на бюджет 4
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів
  • Оригіналів: 2
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендовано на бюджет: 2
Українська мова та література , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1
  • Подано заяв: 9
  • Конкурс на бюджет: 4.5
  • Зараховано: 6
  • Оригіналів: 7
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендован на контракт: 3
  • Рейтингові списки 2019 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Ушкаренко Л. К. 412.730 Рекомендовано (б) 127 192 93.73
  • Українська мова та література (ЗНО): 127
  • тестування за фахом: 192
  • Інші показники конкурсного відбору: 93.73
+
2 Римкус К. В. 391.700 Рекомендовано (б) 109 192 90.7
  • Українська мова та література (ЗНО): 109
  • тестування за фахом: 192
  • Інші показники конкурсного відбору: 90.7
3 Булава А. С. 324.500 Допущено 120 116 88.5
  • Українська мова та література (ЗНО): 120
  • тестування за фахом: 116
  • Інші показники конкурсного відбору: 88.5
+
4 Твердохлєбова М. І. 243.000 Зареєстровано 146 97
  • Українська мова та література (ЗНО): 146
  • Інші показники конкурсного відбору: 97