Зачекайте...

181 Харчові технології

ХТ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 2р 4м
ВМ 15 • К 15
Заяв 6
Виробництво та технології / Харчові технології / Технологія харчування
  • Оригіналів: 2
Українська мова та література , k=1 , мін.бал 100
Українська мова та література , k=1.25 , мін.бал 100
Історія України , k=1 , мін.бал 100
Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
Математика , k=1 , мін.бал 100
Математика , k=1.25 , мін.бал 100
Хімія , k=1 , мін.бал 100
Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1 , мін.бал 100
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=1 , мін.бал 50
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Жовтя Є. О. 480.000 Зареєстровано 165 150 8.5
  • Українська мова та література: 165
  • Історія України: 150
  • Середній бал документа про освіту: 8.5
  • РК
2 Ковбасюк О. І. 434.000 Зареєстровано 130 130 9.4
  • Українська мова та література: 130
  • Історія України: 130
  • Середній бал документа про освіту: 9.4
  • РК
+
3 Драченко М. П. 423.000 Зареєстровано 106 114 6.8
  • Українська мова та література (ЗНО): 106
  • Математика (ЗНО): 114
  • Середній бал документа про освіту: 6.8
  • РК
4 Пишна К. С. 385.000 Зареєстровано 110 110 8.5
  • Українська мова та література: 110
  • Історія України: 110
  • Середній бал документа про освіту: 8.5
  • РК
+
5 Орлова Д. Д. 363.000 Зареєстровано 120 120 4.3
  • Українська мова та література: 120
  • Історія України: 120
  • Середній бал документа про освіту: 4.3
  • РК
6 Пономаренко О. Ю. 354.000 Зареєстровано 100 100 7.4
  • Українська мова та література: 100
  • Історія України: 100
  • Середній бал документа про освіту: 7.4
  • РК