Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • заочна форма • 2р 7м
ВМ 19 • К 19
Заяв 7
Виробництво та технології / Харчові технології / Бродильне виробництво і виноробство
Українська мова , k=1 , мін.бал 130
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 130
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Черемісін Б. В. 0.000 Зареєстровано
2 Лоншакова О. Ю. 0.000 Зареєстровано
3 Смолій Є. Е. 0.000 Зареєстровано
4 Тимошенко Г. С. 0.000 Зареєстровано
5 Плаксін А. В. 0.000 Зареєстровано
6 Шрамко В. В. 0.000 Зареєстровано
7 Кравець О. М. 0.000 Зареєстровано