Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 2р 7м
ВМ 10 • К 10
Заяв 7
Виробництво та технології / Харчові технології / Зберігання, консервування та переробка плодів і овочів
Українська мова та література , k=1 , мін.бал 100
Українська мова та література , k=1.25 , мін.бал 100
Історія України , k=1 , мін.бал 100
Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
Математика , k=1 , мін.бал 100
Математика , k=1.25 , мін.бал 100
Біологія , k=1 , мін.бал 100
Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Барлет Н. О. 187.000 Зареєстровано 10.7
  • Середній бал документа про освіту: 10.7
2 Капустіна В. М. 170.000 Зареєстровано 9
  • Середній бал документа про освіту: 9
3 Желязкова О. В. 158.000 Зареєстровано 7.8
  • Середній бал документа про освіту: 7.8
4 Цибуля В. Р. 142.000 Зареєстровано 6.2
  • Середній бал документа про освіту: 6.2
5 Володьков М. О. 138.000 Зареєстровано 5.8
  • Середній бал документа про освіту: 5.8
6 Стельнік Р. О. 134.000 Зареєстровано 5.4
  • Середній бал документа про освіту: 5.4
7 Боярко О. В. 126.000 Зареєстровано 4.6
  • Середній бал документа про освіту: 4.6