Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 2р 7м
ВМ 4 • БМ 3 • К 1
Заяв 6 • Конкурс на бюджет 2
Виробництво та технології / Харчові технології / Бродильне виробництво і виноробство
Українська мова та література , k=1 , мін.бал 100
Українська мова та література , k=1.25 , мін.бал 100
Історія України , k=1 , мін.бал 100
Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
Математика , k=1 , мін.бал 100
Математика , k=1.25 , мін.бал 100
Біологія , k=1 , мін.бал 100
Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Барлет Н. О. 187.000 Зареєстровано 10.7
  • Середній бал документа про освіту: 10.7
2 Капустіна В. М. 170.000 Зареєстровано 9
  • Середній бал документа про освіту: 9
3 Моісєєва Є. Ю. 165.000 Зареєстровано 8.5
  • Середній бал документа про освіту: 8.5
4 Желязкова О. В. 158.000 Зареєстровано 7.8
  • Середній бал документа про освіту: 7.8
5 Бурилін В. В. 144.000 Зареєстровано 6.4
  • Середній бал документа про освіту: 6.4
6 Володьков М. О. 138.000 Зареєстровано 5.8
  • Середній бал документа про освіту: 5.8