Зачекайте...

«ВСП» ЛФКХіППНУХТ

Спеціальність
Облік і оподаткування
Бухгалтерський облік
Заяв 25 БМ 15 ВМ 25
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 2р 10м
Облік і оподаткування
Бухгалтерський облік
Заяв 0 БМ n/a ВМ 15
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 1р 10м
Облік і оподаткування
Бухгалтерський облік
Заяв 2 БМ ВМ 20
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 1р 9м
Облік і оподаткування
Бухгалтерський облік
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 2р 9м
Маркетинг
Комерційна діяльність
Заяв 39 БМ 20 ВМ 30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 2р 10м
Маркетинг
Комерційна діяльність
Заяв 54 БМ 5 ВМ 20
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 1р 9м
Маркетинг
Комерційна діяльність
Заяв 1 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 2р 9м
Комп'ютерні науки
Обслуговування програмних систем і комплексів
Заяв 39 БМ n/a ВМ 30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 3р 10м
Комп'ютерні науки
Обслуговування програмних систем і комплексів
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 3р 9м
Галузеве машинобудування
Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв
Заяв 20 БМ 10 ВМ 15
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 3р 10м
Галузеве машинобудування
Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв
Заяв 8 БМ ВМ 15
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 9м
Галузеве машинобудування
Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 3р 9м
Харчові технології
Бродильне виробництво і виноробство
Заяв 37 БМ 13 ВМ 20
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 5м
Харчові технології
Виробництво хліба, кондиторських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 0 БМ n/a ВМ 15
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 2р 10м
Харчові технології
Бродильне виробництво і виноробство
Заяв 0 БМ n/a ВМ 15
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 2р 5м
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 47 БМ 40 ВМ 45
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 3р 5м
Харчові технології
Виробництво хліба, кондиторських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 23 БМ 20 ВМ 30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 3р 10м
Харчові технології
Бродильне виробництво і виноробство
Заяв 24 БМ 20 ВМ 30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 3р 5м
Харчові технології
Виробництво хліба, кондиторських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 33 БМ 13 ВМ 20
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 9м
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 82 БМ 14 ВМ 20
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 5м
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 0 БМ n/a ВМ 15
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 2р 5м
Харчові технології
Виробництво хліба, кондиторських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 3р 9м
Харчові технології
Бродильне виробництво і виноробство
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 3р 5м
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 3р 5м
Готельно-ресторанна справа
Готельне обслуговування
Заяв 64 БМ 30 ВМ 45
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 3р 5м
Готельно-ресторанна справа
Готельне обслуговування
Заяв 0 БМ n/a ВМ 15
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 2р 5м
Готельно-ресторанна справа
Готельне обслуговування
Заяв 99 БМ 10 ВМ 20
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 4м
Готельно-ресторанна справа
Готельне обслуговування
Заяв 1 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 3р 4м