«ВСП» ЛФКХіППНУХТ
Спеціальність | Складові конк. балу | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|
Облік і оподаткування
Бухгалтерський облік
Заяв 25
БМ
15
ВМ
25
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
2р 10м
|
|||||||
Облік і оподаткування
Бухгалтерський облік
Заяв 0
БМ
n/a
ВМ
15
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 10м
|
|||||||
Облік і оподаткування
Бухгалтерський облік
Заяв 2
БМ
—
ВМ
20
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 9м
|
|||||||
Облік і оподаткування
Бухгалтерський облік
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
2р 9м
|
|||||||
Маркетинг
Комерційна діяльність
Заяв 39
БМ
20
ВМ
30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
2р 10м
|
|||||||
Маркетинг
Комерційна діяльність
Заяв 54
БМ
5
ВМ
20
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 9м
|
|||||||
Маркетинг
Комерційна діяльність
Заяв 1
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
2р 9м
|
|||||||
Комп'ютерні науки
Обслуговування програмних систем і комплексів
Заяв 39
БМ
n/a
ВМ
30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
3р 10м
|
|||||||
Комп'ютерні науки
Обслуговування програмних систем і комплексів
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
3р 9м
|
|||||||
Галузеве машинобудування
Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв
Заяв 20
БМ
10
ВМ
15
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
3р 10м
|
|||||||
Галузеве машинобудування
Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв
Заяв 8
БМ
—
ВМ
15
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 9м
|
|||||||
Галузеве машинобудування
Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
3р 9м
|
|||||||
Харчові технології
Бродильне виробництво і виноробство
Заяв 37
БМ
13
ВМ
20
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 5м
|
|||||||
Харчові технології
Виробництво хліба, кондиторських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 0
БМ
n/a
ВМ
15
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
2р 10м
|
|||||||
Харчові технології
Бродильне виробництво і виноробство
Заяв 0
БМ
n/a
ВМ
15
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
2р 5м
|
|||||||
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 47
БМ
40
ВМ
45
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
3р 5м
|
|||||||
Харчові технології
Виробництво хліба, кондиторських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 23
БМ
20
ВМ
30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
3р 10м
|
|||||||
Харчові технології
Бродильне виробництво і виноробство
Заяв 24
БМ
20
ВМ
30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
3р 5м
|
|||||||
Харчові технології
Виробництво хліба, кондиторських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 33
БМ
13
ВМ
20
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 9м
|
|||||||
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 82
БМ
14
ВМ
20
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 5м
|
|||||||
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 0
БМ
n/a
ВМ
15
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
2р 5м
|
|||||||
Харчові технології
Виробництво хліба, кондиторських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
3р 9м
|
|||||||
Харчові технології
Бродильне виробництво і виноробство
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
3р 5м
|
|||||||
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
3р 5м
|
|||||||
Готельно-ресторанна справа
Готельне обслуговування
Заяв 64
БМ
30
ВМ
45
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
3р 5м
|
|||||||
Готельно-ресторанна справа
Готельне обслуговування
Заяв 0
БМ
n/a
ВМ
15
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
2р 5м
|
|||||||
Готельно-ресторанна справа
Готельне обслуговування
Заяв 99
БМ
10
ВМ
20
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 4м
|
|||||||
Готельно-ресторанна справа
Готельне обслуговування
Заяв 1
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
3р 4м
|