Зачекайте...

«ВСП» ЛФКХіППНУХТ

Спеціальність
Облік і оподаткування
Бухгалтерський облік
Заяв 16 БМ 8 ВМ 20
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 1р 5м
Облік і оподаткування
Бухгалтерський облік
Заяв 7 БМ 7 ВМ 20
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 1р 9м
Облік і оподаткування
Бухгалтерський облік
Заяв 1 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Молодший спеціаліст) 1р 5м
Облік і оподаткування
Бухгалтерський облік
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 1р 8м
Облік і оподаткування
Бухгалтерський облік
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 1р 4м
Галузеве машинобудування
Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв
Заяв 0 БМ n/a ВМ 10
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 2р 5м
Галузеве машинобудування
Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Молодший спеціаліст) 2р 5м
Галузеве машинобудування
Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв
Заяв 0 БМ ВМ 10
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 9м
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 0 БМ n/a ВМ 50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 1р 10м
Харчові технології
Виробництво хліба, кондиторських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 0 БМ n/a ВМ 15
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 2р 5м
Харчові технології
Бродильне виробництво і виноробство
Заяв 0 БМ n/a ВМ 15
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 1р 10м
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 32 БМ 20 ВМ 20
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 5м
Харчові технології
Бродильне виробництво і виноробство
Заяв 15 БМ 15 ВМ 20
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 5м
Харчові технології
Виробництво хліба, кондиторських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 20 БМ 15 ВМ 20
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 9м
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 1р 9м
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Молодший спеціаліст) 1р 10м
Харчові технології
Виробництво хліба, кондиторських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Молодший спеціаліст) 2р 5м
Харчові технології
Бродильне виробництво і виноробство
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Молодший спеціаліст) 1р 10м
Харчові технології
Виробництво хліба, кондиторських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 8м
Харчові технології
Бродильне виробництво і виноробство
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 4м
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 4м
Готельно-ресторанна справа
Готельне обслуговування
Заяв 0 БМ n/a ВМ 20
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 1р 10м
Готельно-ресторанна справа
Готельне обслуговування
Заяв 27 БМ n/a ВМ 20
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 4м
Готельно-ресторанна справа
Готельне обслуговування
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 3м
Готельно-ресторанна справа
Готельне обслуговування
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Молодший спеціаліст) 1р 10м