Зачекайте...

181 Харчові технології

ННІХТ Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 5м
ВМ 20 • К 20
Заяв 2
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології зберігання і переробки зерна
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.75 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Барська В. Д. 135.050 Відхилено (к) 121 130 7.3
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 121
  • Фахове випробування: 130
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.3
2 Барська В. Д. 123.700 Відхилено (к) 106 120 7.2
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 106
  • Фахове випробування: 120
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.2