Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ННІБА Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 3р 10м
ВМ 0
Заяв 4
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.25 , мін.бал 100
Історія України , k=0.25 , мін.бал 100
Математика , k=0.25 , мін.бал 100
Біологія , k=0.25 , мін.бал 100
Географія , k=0.25 , мін.бал 100
Фізика , k=0.25 , мін.бал 100
Хімія , k=0.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.45 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Меркулов А. Ю. 149.100 До наказу (к) 172 102 160
  • Українська мова: 172
  • Математика: 102
  • Фахове випробування: 160
+
2 Петько Д. С. 133.950 До наказу (к) 109 135 150
  • Українська мова: 109
  • Історія України: 135
  • Фахове випробування: 150
+
3 Жигалкін А. С. 130.500 До наказу (к) 109 114 154
  • Українська мова: 109
  • Математика: 114
  • Фахове випробування: 154
+
4 Грузінцева В. Є. 127.300 До наказу (к) 122 100 146
  • Українська мова: 122
  • Математика: 100
  • Фахове випробування: 146
+