Зачекайте...

181 Харчові технології

ННІХТ Магістр (на основі: Магістр) • заочна форма • 1р 5м
ВМ 1 • К 1
Заяв 1
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології продуктів бродіння і виноробства
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.75 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Чемерис І. О. 140.750 До наказу (к) 169 120 8.5
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 169
  • Фахове випробування: 120
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.5
+