Зачекайте...

181 Харчові технології

ФГРТБ Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 5м
ВМ 11 • К 6
Заяв 5
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології аюрведичних харчових продуктів
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.75 , мін.бал 125
Інші показники конкурсного відбору , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Польова О. В. 175.700 До наказу (б) 100 190 8.2
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 100
  • Фахове випробування: 190
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.2
+
2 Цикало Д. Ю. 139.300 До наказу (б) 106 140 7.8
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 106
  • Фахове випробування: 140
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.8
+
3 Ткачук О. О. 135.700 До наказу (б) 111 135 6.7
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 111
  • Фахове випробування: 135
  • Інші показники конкурсного відбору: 6.7
+
4 Пчеленко А. Є. 135.220 До наказу (б) 100 130 12.72
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 100
  • Фахове випробування: 130
  • Інші показники конкурсного відбору: 12.72
+
5 Духовнікова К. А. 155.750 Відхилено (б) 186 135 8
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 186
  • Фахове випробування: 135
  • Інші показники конкурсного відбору: 8