БДМРК
Спеціальність | Складові конк. балу |
---|---|
Харчові технології
Зберігання, консервування та переробка риби і морепродуктів
Заяв 5
БМ
—
ВМ
25
Контракт
25
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 6м
|
|
Харчові технології
Зберігання, консервування та переробка риби і морепродуктів
Заяв 2
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 4м
|
|
Водні біоресурси та аквакультура
Експлуатація техніки промислового рибальства та аквакультури
Заяв 2
БМ
—
ВМ
16
Контракт
16
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 10м
|
|
Водні біоресурси та аквакультура
Рибництво та аквакультура
Заяв 1
БМ
—
ВМ
10
Контракт
10
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 10м
|
|
Водні біоресурси та аквакультура
Рибництво та аквакультура
Заяв 1
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 8м
|
|
Водні біоресурси та аквакультура
Експлуатація техніки промислового рибальства та аквакультури
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 8м
|
|
Харчові технології
Зберігання, консервування та переробка риби і морепродуктів
Заяв 0
БМ
—
ВМ
3
Контракт
3
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
2р 6м
|
|
Харчові технології
Зберігання, консервування та переробка риби і морепродуктів
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
2р 4м
|
|
Водні біоресурси та аквакультура
Експлуатація техніки промислового рибальства та аквакультури
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
2р 8м
|
|
Водні біоресурси та аквакультура
Рибництво та аквакультура
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 8м
|
|
Водні біоресурси та аквакультура
Експлуатація техніки промислового рибальства та аквакультури
Заяв 0
БМ
—
ВМ
3
Контракт
3
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
2р 10м
|
|
Водні біоресурси та аквакультура
Рибництво та аквакультура
Заяв 0
БМ
—
ВМ
3
Контракт
3
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 10м
|
|
Харчові технології
Зберігання, консервування та переробка риби і морепродуктів
Заяв 3
БМ
—
ВМ
48
Контракт
48
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Молодший спеціаліст)
•
1р 5м
|
|
Харчові технології
Зберігання, консервування та переробка риби і морепродуктів
Заяв 1
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Молодший спеціаліст)
•
1р 3м
|
|
Водні біоресурси та аквакультура
Рибництво та аквакультура
Заяв 3
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Молодший спеціаліст)
•
1р 1м
|
|
Водні біоресурси та аквакультура
Експлуатація техніки промислового рибальства та аквакультури
Заяв 2
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Молодший спеціаліст)
•
1р 8м
|
|
Водні біоресурси та аквакультура
Експлуатація техніки промислового рибальства та аквакультури
Заяв 1
БМ
—
ВМ
54
Контракт
54
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Молодший спеціаліст)
•
1р 10м
|
|
Водні біоресурси та аквакультура
Рибництво та аквакультура
Заяв 0
БМ
—
ВМ
43
Контракт
43
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Молодший спеціаліст)
•
1р 3м
|