Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ФТВіППТВ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 2р 10м
ВМ 11 • БМmax 6 • К 5
Заяв 3 • Конкурс на бюджет 0.5
Квота 1 1
Квота 2 1
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Українська мова , k=0.4 , мін.бал 100
Математика , k=0.3 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.35 , мін.бал 100
Історія України , k=0.3 , мін.бал 100
Біологія , k=0.5 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Українська мова , k=0.4 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.35 , мін.бал 100
Історія України , k=0.3 , мін.бал 100
Математика , k=0.3 , мін.бал 100
Біологія , k=0.5 , мін.бал 100
Географія , k=0.3 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Нестерук В. М. Пр. 1 141.327 До наказу (б) 118 155
  • Українська мова: 118
  • Біологія: 155
  • ГК: 1.02
done_all
2 Стасюк О. Д. Пр. 1 130.475 До наказу (б) 131 107 138
  • Українська мова: 131
  • Математика: 107
  • Біологія: 138
  • ГК: 1.02
done_all
3 Зелениця А. А. Пр. 3 143.200 Деактивовано (зарах. на б) 160 128 136
  • Українська мова: 160
  • Математика: 128
  • Історія України: 136