Зачекайте...

181 Харчові технології

Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 2р 5м
ВМ 5 • БМmax 5
Заяв 4 • Конкурс на бюджет 0.6
Квота 1 1
Квота 2 1
readiness_score 134.500
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
Географія , k=0.2 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Лєтовальцева Т. В. Пр. 1 146.982 До наказу (б) 155 140 138
  • Українська мова: 155
  • Математика: 140
  • Історія України: 138
  • ГК: 1.02
done_all
2 Холод А. І. Пр. 1 119.136 До наказу (к) 118 114 122
  • Українська мова: 118
  • Математика: 114
  • Біологія: 122
  • ГК: 1.02
done_all
3 Хрипко Е. В. К 117.923 До наказу (к) 131 121 107
  • Українська мова: 131
  • Математика: 121
  • Фізика: 107
done_all
4 Полянська О. І. Пр. 5 132.750 Деактивовано (зарах. на б) 139 129
  • Українська мова: 139
  • Хімія: 129