Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТВіППТВ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 3р 10м
ВМ 16 • К 16
Заяв 16
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Дідук С. В. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Самсонюк А. В. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Холопова О. С. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Валявська Т. Ю. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Луков В. Ю. 0.000 До наказу (к) done_all
6 Олійник М. О. 0.000 До наказу (к) done_all
7 Підгорна Н. О. 0.000 До наказу (к) done_all
8 Пешкун Д. М. 0.000 До наказу (к) done_all
9 Кльосов В. Г. 0.000 До наказу (к) done_all
10 Наконечна Д. А. 0.000 Відмова
11 Калашник С. П. 0.000 Відмова
12 Васалатій М. В. 0.000 Відмова
13 Ужвак М. С. 0.000 Відмова
14 Криницька Я. Л. 0.000 Відмова
15 Коваль А. В. 0.000 Відмова
16 Сабащук Я. І. 0.000 Деактивовано (зарах. на б)