Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ФТВіППТВ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 2р 10м
ВМ 22 • К 22
Заяв 12
  • Зараховано: 6
  • Оригіналів: 6
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Даценко М. Л. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Прокопенко О. А. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Миронюк Д. С. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Мукомел В. Ф. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Тернова Г. С. 0.000 До наказу (к) done_all
6 Кравчук С. В. 0.000 До наказу (к) done_all
7 Гавришко С. П. 0.000 Допущено
8 Якименко Н. М. 0.000 Допущено
9 Бережна А. М. 0.000 Допущено
10 Нестерук В. М. 0.000 Деактивовано (зарах. на б)
11 Зеленюк В. І. 0.000 Відмова
12 Криницька Я. Л. 0.000 Відмова