Зачекайте...

181 Харчові технології

ФІТХіРГБ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 1р 10м
ВМ 19 • БМmax 4 • К 15
Заяв 7 • Конкурс на бюджет 1.75
Квота 1 1
Квота 2 1
readiness_score 125.000
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології ресторанного бізнесу та здорового харчування
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендован на контракт: 3
Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
Географія , k=0.2 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Спиридонов Т. Т. Пр. 1 170.524 До наказу (б) 162 160
  • Українська мова: 162
  • Математика: 160
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.04
done_all
2 Полянська О. І. Пр. 1 140.821 До наказу (б) 139 129
  • Українська мова: 139
  • Хімія: 129
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.04
done_all
3 Чабанова Є. А. Пр. 2 129.524 Рекомендовано (к) 138 107 136
  • Українська мова: 138
  • Математика: 107
  • Історія України: 136
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.04
4 Бордунов Д. Р. Пр. 1 121.886 Рекомендовано (к) 122 107 124
  • Українська мова: 122
  • Математика: 107
  • Історія України: 124
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.04
5 Танцюра С. В. Пр. 1 116.290 Рекомендовано (к) 104 113
  • Українська мова: 104
  • Математика: 113
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.04
done
6 Бондаренко С. С. Пр. 2 154.665 Деактивовано (зарах. на б) 149 143 148
  • Українська мова: 149
  • Математика: 143
  • Історія України: 148
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.04
7 Галєвський Д. В. Пр. 5 149.656 Деактивовано (зарах. на б) 138 145 150
  • Українська мова: 138
  • Математика: 145
  • Історія України: 150
  • РК: 1.04