Зачекайте...

ВСП ЛФКХПП НУХТ

Спеціальність
Облік і оподаткування
Заяв 12 БМ 7 ВМ 20
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 1р 10м
Облік і оподаткування
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 1р 9м
Галузеве машинобудування
Інжиніринг обладнання харчових виробництв
Заяв 2 БМ ВМ 10
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 10м
Галузеве машинобудування
Інжиніринг обладнання харчових виробництв
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 9м
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 13 БМ n/a ВМ 20
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 5м
Харчові технології
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 3 БМ n/a ВМ 20
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 5м
Харчові технології
Технології харчових продуктів, напоїв, мінеральних та питних вод
Заяв 1 БМ n/a ВМ 20
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 5м
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 4м
Харчові технології
Технології харчових продуктів, напоїв, мінеральних та питних вод
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 4м
Харчові технології
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 4м
Готельно-ресторанна справа
Заяв 18 БМ 10 ВМ 20
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 1р 10м
Готельно-ресторанна справа
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 1р 9м
Облік і оподаткування
Заяв 1 БМ ВМ 20
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 1р 5м
Облік і оподаткування
Заяв 0 БМ ВМ 12
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 1р 4м
Галузеве машинобудування
Інжиніринг обладнання харчових виробництв
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 2р 4м
Галузеве машинобудування
Інжиніринг обладнання харчових виробництв
Заяв 0 БМ ВМ 10
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 2р 5м
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 1 БМ ВМ 45
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 1р 10м
Харчові технології
Технології харчових продуктів, напоїв, мінеральних та питних вод
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 1р 9м
Харчові технології
Технології харчових продуктів, напоїв, мінеральних та питних вод
Заяв 0 БМ ВМ 15
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 1р 10м
Харчові технології
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 0 БМ ВМ 15
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 1р 10м
Харчові технології
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 2р 4м
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 1р 9м
Готельно-ресторанна справа
Заяв 1 БМ ВМ 20
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 1р 5м
Готельно-ресторанна справа
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 1р 9м

Конкурсні пропозиції Відокремлений структурний підрозділ "Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості Національного університету харчових технологій" (ВСП ЛФКХПП НУХТ) у 2023 році