Зачекайте...

181 Харчові технології

ФІТХіРГБ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 1р 10м
ВМ 2 • БМmax 2
Заяв 3 • Конкурс на бюджет 0
Квота 1 1
Квота 2 1
readiness_score 125.000
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології ресторанного бізнесу та здорового харчування
1. Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
2. Математика , k=0.5 , мін.бал 100
3. Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
4. Українська література , k=0.2 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
4. Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Географія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
4. Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
5. Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
6. Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=1
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 51-5971397 Д. В. Пр. 5 159.430 Скасовано (втрата пріор.) 145 147 166 145
  • Українська мова: 145
  • Математика: 147
  • Історія України: 166
  • Іноземна мова: 145
  • РК: 1.07
Квота-2
2 Пушкаренко Є. С. Пр. 1 175.279 Відмова 154 168 152
  • Українська мова: 154
  • Математика: 168
  • Історія України: 152
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.07
3 Кірічішина Е. В. Пр. 4 163.321 Відмова 151 163 137
  • Українська мова: 151
  • Математика: 163
  • Іноземна мова: 137
  • РК: 1.07