Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТВПРУТ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 2р 10м
ВМ 2 • К 2
Заяв 3
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
1. Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
2. Математика , k=0.5 , мін.бал 100
3. Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
4. Українська література , k=0.2 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
4. Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Географія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
4. Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
5. Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
6. Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
6. Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
6. Математика , k=0.5 , мін.бал 100
6. Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
6. Географія , k=0.2 , мін.бал 100
6. Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
6. Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Слободяник К. С. 136.200 До наказу (к) 137 135
  • Українська мова: 137
  • Географія: 135
done_all
2 Князька А. М. 128.800 До наказу (к) 132 124
  • Українська мова: 132
  • Географія: 124
done_all
3 Суліма О. О. 142.000 Деактивовано (зарах. на б) 152 127
  • Українська мова: 152
  • Історія України: 127