Зачекайте...

181 Харчові технології

ФХТБ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 2р 6м
ВМ 4 • БМmax 2 • К 2
Заяв 5 • Конкурс на бюджет 2.5
Квота 1 1
Квота 2 1
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендован на контракт: 2
1. Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
2. Математика , k=0.5 , мін.бал 100
3. Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
4. Українська література , k=0.2 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
4. Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Географія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
4. Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
5. Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
6. Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Федченко Ю. А. Пр. 1 168.725 До наказу (б) 167 174 157 150
  • Українська мова: 167
  • Математика: 174
  • Історія України: 157
  • Географія: 150
  • ГК: 1.02
Квота-1 done_all
2 Яковенко Є. С. Пр. 1 158.185 До наказу (б) 167 154 150 145
  • Українська мова: 167
  • Математика: 154
  • Історія України: 150
  • Географія: 145
  • ГК: 1.02
Квота-1 done_all
3 Максимчук Г. Б. Пр. 2 147.730 Рекомендовано (к) 162 134 145 146
  • Українська мова: 162
  • Математика: 134
  • Історія України: 145
  • Українська література: 146
  • ГК: 1.02
4 Хильчук Т. В. Пр. 3 134.000 Рекомендовано (к) 163 115 136 136
  • Українська мова: 163
  • Математика: 115
  • Історія України: 136
  • Українська література: 136
5 Білоус Д. С. Пр. 1 145.223 Деактивовано (зарах. на б) 143 142
  • Українська мова: 143
  • Математика: 142
  • ГК: 1.02