Зачекайте...

181 Харчові технології

ФІТХіРГБ Бакалавр (на основі: Фаховий молодший бакалавр) • заочна форма • 2р 10м
ВМ 6 • БМmax 3 • К 2
Заяв 5 • Конкурс на бюджет 0.67
Квота 1 1
Квота 2 1
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології ресторанного бізнесу та здорового харчування
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
1. Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
2. Математика , k=0.5 , мін.бал 100
3. Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
4. Українська література , k=0.2 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
4. Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Географія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
4. Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
5. Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
6. Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Байлюк Є. С. Пр. 1 164.474 До наказу (б) 151 152 147
  • Українська мова: 151
  • Математика: 152
  • Історія України: 147
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.07
done_all
2 Мазурик О. О. Пр. 1 160.218 До наказу (б) 142 146 156
  • Українська мова: 142
  • Математика: 146
  • Історія України: 156
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.07
done_all
3 Демченко О. В. К 146.590 До наказу (к) 140 134 140
  • Українська мова: 140
  • Математика: 134
  • Історія України: 140
  • РК: 1.07
done_all
4 Федорова М. О. К 145.306 До наказу (к) 142 128 146
  • Українська мова: 142
  • Математика: 128
  • Історія України: 146
  • РК: 1.07
done_all
5 Руденко Д. І. К 150.977 Рекомендовано (к) 160 131 138
  • Українська мова: 160
  • Математика: 131
  • Історія України: 138
  • РК: 1.07