ВСП ТПФК ВНАУ
Спеціальність | Складові конк. балу |
---|---|
Облік і оподаткування Заочне
Бухгалтерський облік
Заяв 6
БМ
8
ВМ
8
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 9м
|
|
Облік і оподаткування Заочне
Бухгалтерський облік
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 9м
|
|
Харчові технології Заочне
Зберігання, консервування та переробка молока
Заяв 1
БМ
4
ВМ
4
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 9м
|
|
Харчові технології Заочне
Зберігання, консервування та переробка м'яса
Заяв 0
БМ
4
ВМ
4
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 9м
|
|
Харчові технології Заочне
Зберігання, консервування та переробка м'яса
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 9м
|
|
Харчові технології Заочне
Зберігання, консервування та переробка молока
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 9м
|
|
Облік і оподаткування Заочне
Бухгалтерський облік
Заяв 2
БМ
2
ВМ
2
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 9м
|
|
Харчові технології Заочне
Зберігання, консервування та переробка молока
Заяв 1
БМ
1
ВМ
1
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
2р 9м
|
|
Харчові технології Заочне
Зберігання, консервування та переробка м'яса
Заяв 1
БМ
1
ВМ
1
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
2р 9м
|