Зачекайте...

.

Спеціальність
Облік і оподаткування
Відділення харчових технологій та бухгалтерського обліку
Бухгалтерський облік
Заяв 1 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 1р 9м
Облік і оподаткування
Відділення харчових технологій та бухгалтерського обліку
Бухгалтерський облік
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 1р 7м
Облік і оподаткування
Відділення харчових технологій та бухгалтерського обліку
Бухгалтерський облік
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 1р 8м
Машинобудування / Технологічні машини та обладнання
Механічне відділення
Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 9м
Машинобудування / Технологічні машини та обладнання
Механічне відділення
Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 7м
Машинобудування / Технологічні машини та обладнання
Механічне відділення
Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 8м
Харчові технології
Відділення харчових технологій та бухгалтерського обліку
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 4 БМ n/a ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 5м
Харчові технології
Відділення харчових технологій та бухгалтерського обліку
Зберігання, консервування та переробка молока
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 3м
Харчові технології
Відділення харчових технологій та бухгалтерського обліку
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 3м
Харчові технології
Відділення харчових технологій та бухгалтерського обліку
Зберігання, консервування та переробка молока
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 4м
Харчові технології
Відділення харчових технологій та бухгалтерського обліку
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 4м
Харчові технології
Відділення харчових технологій та бухгалтерського обліку
Зберігання, консервування та переробка молока
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 5м
Енерговиробництво / Холодильні та кліматичні технології
Холодильне відділення
Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 9м
Енерговиробництво / Холодильні та кліматичні технології
Холодильне відділення
Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 7м
Енерговиробництво / Холодильні та кліматичні технології
Холодильне відділення
Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 8м
Машинобудування / Технологічні машини та обладнання
Механічне відділення
Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 2р 8м
Машинобудування / Технологічні машини та обладнання
Механічне відділення
Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 2р 7м
Машинобудування / Технологічні машини та обладнання
Механічне відділення
Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 2р 9м
Харчові технології
Відділення харчових технологій та бухгалтерського обліку
Зберігання, консервування та переробка молока
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 2р 4м
Харчові технології
Відділення харчових технологій та бухгалтерського обліку
Зберігання, консервування та переробка молока
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 2р 3м
Харчові технології
Відділення харчових технологій та бухгалтерського обліку
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 2р 4м
Харчові технології
Відділення харчових технологій та бухгалтерського обліку
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 2р 3м
Харчові технології
Відділення харчових технологій та бухгалтерського обліку
Зберігання, консервування та переробка молока
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 2р 5м
Харчові технології
Відділення технології хліба та бухгалтерського обліку
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 2р 5м
Енерговиробництво / Холодильні та кліматичні технології
Холодильне відділення
Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 2р 8м
Енерговиробництво / Холодильні та кліматичні технології
Холодильне відділення
Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 2р 7м
Енерговиробництво / Холодильні та кліматичні технології
Холодильне відділення
Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 2р 9м

Конкурсні пропозиції Відокремлений структурний підрозділ "Харківський фаховий коледж харчової промисловості Державного біотехнологічного університету" у 2025 році