ВСП МПТЕФК ВНАУ
Спеціальність | Складові конк. балу |
---|---|
Облік і оподаткування Відділення обліку та харчової продукції
Бухгалтерський облік
Заяв 40
БМ
n/a
ВМ
60
Контракт
60
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
2р 10м
|
|
Облік і оподаткування Відділення обліку та харчової продукції
Бухгалтерський облік
Заяв 0
БМ
—
ВМ
40
Контракт
40
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
2р 9м
|
|
Торгівля Відділення обліку та харчової продукції
Комерційна діяльність
Заяв 30
БМ
n/a
ВМ
25
Контракт
25
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
2р 10м
|
|
Торгівля Відділення обліку та харчової продукції
Комерційна діяльність
Заяв 0
БМ
—
ВМ
5
Контракт
5
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
2р 9м
|
|
Харчові технології Відділення обліку та харчової продукції
Виробництво харчової продукції
Заяв 43
БМ
n/a
ВМ
50
Контракт
50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 5м
|
|
Харчові технології Технологічне відділення
Зберігання і переробка зерна
Заяв 36
БМ
n/a
ВМ
60
Контракт
60
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 5м
|
|
Харчові технології Технологічне відділення
Зберігання і переробка зерна
Заяв 0
БМ
—
ВМ
35
Контракт
35
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 4м
|
|
Харчові технології Відділення обліку та харчової продукції
Виробництво харчової продукції
Заяв 0
БМ
—
ВМ
11
Контракт
11
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 4м
|
|
Облік і оподаткування Відділення обліку та харчової продукції
Бухгалтерський облік
Заяв 11
БМ
—
ВМ
39
Контракт
39
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 10м
|
|
Облік і оподаткування Відділення обліку та харчової продукції
Бухгалтерський облік
Заяв 0
БМ
—
ВМ
31
Контракт
31
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 9м
|
|
Торгівля Відділення обліку та харчової продукції
Комерційна діяльність
Заяв 4
БМ
—
ВМ
3
Контракт
3
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 10м
|
|
Торгівля Відділення обліку та харчової продукції
Комерційна діяльність
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 9м
|
|
Харчові технології Технологічне відділення
Зберігання і переробка зерна
Заяв 9
БМ
—
ВМ
35
Контракт
35
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 5м
|
|
Харчові технології Відділення обліку та харчової продукції
Виробництво харчової продукції
Заяв 6
БМ
—
ВМ
10
Контракт
10
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 5м
|
|
Харчові технології Технологічне відділення
Зберігання і переробка зерна
Заяв 0
БМ
—
ВМ
21
Контракт
21
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 4м
|
|
Харчові технології Відділення обліку та харчової продукції
Виробництво харчової продукції
Заяв 0
БМ
—
ВМ
3
Контракт
3
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 4м
|