ВСП МПТЕФК ВНАУ
Спеціальність | Складові конк. балу |
---|---|
Харчові технології Заочне відділення
Виробництво харчової продукції
Заяв 12
БМ
n/a
ВМ
20
Контракт
20
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 5м
|
|
Харчові технології Заочне відділення
Зберігання і переробка зерна
Заяв 12
БМ
n/a
ВМ
20
Контракт
20
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 5м
|
|
Харчові технології Заочне відділення
Зберігання і переробка зерна
Заяв 0
БМ
—
ВМ
11
Контракт
11
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 4м
|
|
Харчові технології Заочне відділення
Виробництво харчової продукції
Заяв 0
БМ
—
ВМ
10
Контракт
10
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 4м
|