Зачекайте...

Спеціальності

Фільтри

Знайдено спеціальностей: 28

Регіон

ОКР

Напрям підготовки

Предмети

2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2015 | 2015

харчові технології та інженерія

ВМ 100 / БМ 30
Спеціаліст , денна форма
Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

Предмети

Фаховий іспит
Поданих заяв
59
Конкурс
1.97
Додатково
Статистика

харчові технології та інженерія

ВМ 50 / БМ 25
Спеціаліст , денна форма
Факультет бродильних, консервних виробництв та екологічного контролю

Предмети

Фаховий іспит
Поданих заяв
49
Конкурс
1.96
Додатково
Статистика

харчові технології та інженерія

ВМ 50 / БМ 9
Спеціаліст , денна форма
Факультет технології оздоровчих продуктів і харчової експертизи

Предмети

Фаховий іспит
Поданих заяв
39
Конкурс
4.33
Додатково
Статистика

харчові технології та інженерія

ВМ 30 / БМ 8
Спеціаліст , денна форма
Факультет хлібопекарських і кондитерських виробництв

Предмети

Фаховий іспит
Поданих заяв
22
Конкурс
2.75
Додатково
Статистика

харчові технології та інженерія

ВМ 50 / БМ 5
Спеціаліст , денна форма
Факультет біотехнології, технології цукру та водопідготовки

Предмети

Фаховий іспит
Поданих заяв
15
Конкурс
3
Додатково
Статистика

харчові технології та інженерія

ВМ 10 / БМ 0
Спеціаліст , заочна форма
Факультет хлібопекарських і кондитерських виробництв

Предмети

Фаховий іспит
Поданих заяв
0
Додатково
Статистика

харчові технології та інженерія

ВМ 10 / БМ 0
Спеціаліст , заочна форма
Факультет біотехнології, технології цукру та водопідготовки

Предмети

Фаховий іспит
Поданих заяв
0
Додатково
Статистика

харчові технології та інженерія

ВМ 15 / БМ 0
Спеціаліст , заочна форма
Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

Предмети

Фаховий іспит
Поданих заяв
0
Додатково
Статистика

харчові технології та інженерія

ВМ 10 / БМ 0
Спеціаліст , заочна форма
Факультет бродильних, консервних виробництв та екологічного контролю

Предмети

Фаховий іспит
Поданих заяв
0
Додатково
Статистика

харчові технології та інженерія

ВМ 10 / БМ 0
Спеціаліст , заочна форма
Факультет бродильних, консервних виробництв та екологічного контролю

Предмети

Фаховий іспит
Поданих заяв
0
Додатково
Статистика