харчові технології та інженерія
Спеціаліст , заочна форма№ | ПІБ | П | Д | Заг.бал | Атестат | ЗНО | ЗНО п | Дод.курси | Екз. | Олімп | ПК | ПЧ | Ц |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1
|
Колодій Тарас Михайлович | — | + | 169.000 | 94.000 | — | — | — |
75.00
|
— | — | — | — |
2
|
Мужчіль Інна Віталіївна | — | — | 168.000 | 90.000 | — | — | — |
78.00
|
— | — | — | — |
3
|
Стрижак Марина Володимирівна | — | — | 160.000 | 87.000 | — | — | — |
73.00
|
— | — | — | — |
4
|
Ващенко Ольга Олексіївна | — | — | 155.000 | 75.000 | — | — | — |
80.00
|
— | — | — | — |
5
|
Карпенко Ярослав Олександрович | — | — | 155.000 | 80.000 | — | — | — |
75.00
|
— | — | — | — |
6
|
Клачаний Тарас Володимирович | — | + | 154.000 | 79.000 | — | — | — |
75.00
|
— | — | — | — |
7
|
Венгер Христина Романівна | — | + | 152.000 | 88.000 | — | — | — |
64.00
|
— | — | — | — |
8
|
Охрімчук Тарас Сергійович | — | + | 151.000 | 81.000 | — | — | — |
70.00
|
— | — | — | — |
9
|
Косіковський Володимир Васильович | — | + | 149.000 | 74.000 | — | — | — |
75.00
|
— | — | — | — |
10
|
Іванов Володимир Ігорович | — | + | 145.000 | 70.000 | — | — | — |
75.00
|
— | — | — | — |
11
|
Назаренко Катерина Вікторівна | — | + | 144.000 | 76.000 | — | — | — |
68.00
|
— | — | — | — |
12
|
Кравченко Євген Михайлович | — | — | 144.000 | 74.000 | — | — | — |
70.00
|
— | — | — | — |
13
|
Радич Тарас Валерійович | — | + | 143.000 | 73.000 | — | — | — |
70.00
|
— | — | — | — |
14
|
Груньова Анастасія Володимирівна | — | + | 141.000 | 76.000 | — | — | — |
65.00
|
— | — | — | — |
15
|
Голуб Артем Олександрович | — | + | 138.000 | 68.000 | — | — | — |
70.00
|
— | — | — | — |
16
|
Горбач Олексій Володимирович | — | + | 138.000 | 68.000 | — | — | — |
70.00
|
— | — | — | — |
17
|
Михайленко Анастасія Андріївна | — | + | 136.000 | 76.000 | — | — | — |
60.00
|
— | — | — | — |
18
|
Петренко Антон Олександрович | — | + | 133.000 | 68.000 | — | — | — |
65.00
|
— | — | — | — |
19
|
Бригідир Христина Василівна | — | — | 73.000 | 73.000 | — | — | — | — | — | — | — | — |