Зачекайте...

Спеціальності

Фільтри

Знайдено спеціальностей: 60

Регіон

ОКР

Напрям підготовки

Предмети

2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2015 | 2015

харчові технології та інженерія

ВМ 175 / БМ 87
Бакалавр , денна форма
Факультет технології зерна, хлібопродуктів, кондитерських виробів, комбікормів і біопалива

Предмети

Українська мова та література (k=0.3)
Математика (k=0.3)
Іноземна мова (Англійська мова, Французька мова, Німецька мова, Іспанська мова) (k=0.3)
Поданих заяв
203
Конкурс
2.33
Додатково
Статистика

харчові технології та інженерія

ВМ 235 / БМ 80
Бакалавр , денна форма
Факультет інноваційних технологій харчування, ресторанно-готельного і туристичного бізнесу

Предмети

Українська мова та література (k=0.3)
Математика (k=0.3)
Іноземна мова (Англійська мова, Французька мова, Німецька мова, Іспанська мова) (k=0.3)
Поданих заяв
286
Конкурс
3.58
Додатково
Статистика

харчові технології та інженерія

ВМ 175 / БМ 44
Бакалавр , денна форма
Факультет технології харчових продуктів, парфумерно-косметичних засобів, експертизи та товарознавства

Предмети

Українська мова та література (k=0.3)
Математика (k=0.3)
Іноземна мова (Англійська мова, Французька мова, Німецька мова, Іспанська мова) (k=0.3)
Поданих заяв
149
Конкурс
3.39
Додатково
Статистика

харчові технології та інженерія

ВМ 175 / БМ 42
Бакалавр , денна форма
Факультет технології вина та нанобіотехнологій

Предмети

Українська мова та література (k=0.3)
Математика (k=0.3)
Іноземна мова (Англійська мова, Французька мова, Німецька мова, Іспанська мова) (k=0.3)
Поданих заяв
142
Конкурс
3.38
Додатково
Статистика

технологічна експертиза та безпека харчової продукції

ВМ 100 / БМ 15
Бакалавр , денна форма
Факультет технології харчових продуктів, парфумерно-косметичних засобів, експертизи та товарознавства

Предмети

Українська мова та література (k=0.3)
Іноземна мова (Англійська мова, Французька мова, Німецька мова, Іспанська мова) (k=0.3)
Математика (k=0.3)
Поданих заяв
105
Конкурс
7
Додатково
Статистика

харчові технології та інженерія

ВМ 20 / БМ 10
Бакалавр (зі скороченим терміном навчання, термін навчання - 3 роки) , денна форма
Факультет технології харчових продуктів, парфумерно-косметичних засобів, експертизи та товарознавства
консервування та переробки молока

Предмети

Фаховий іспит
Поданих заяв
12
Конкурс
1.2
Додатково
Статистика

харчові технології та інженерія

ВМ 20 / БМ 5
Бакалавр (зі скороченим терміном навчання, термін навчання - 3 роки) , денна форма
Факультет технології вина та нанобіотехнологій

Предмети

Фаховий іспит
Поданих заяв
5
Конкурс
1
Додатково
Статистика

харчові технології та інженерія

ВМ 25 / БМ 2
Бакалавр (зі скороченим терміном навчання, термін навчання - 3 роки) , денна форма
Факультет інноваційних технологій харчування, ресторанно-готельного і туристичного бізнесу

Предмети

Фаховий іспит
Поданих заяв
17
Конкурс
8.5
Додатково
Статистика

харчові технології та інженерія

ВМ 25 / БМ 0
Бакалавр (зі скороченим терміном навчання, термін навчання - 2 роки) , денна форма
Факультет інноваційних технологій харчування, ресторанно-готельного і туристичного бізнесу

Предмети

Фаховий іспит
Поданих заяв
2
Додатково
Статистика

харчові технології та інженерія

ВМ 0 / БМ 0
Бакалавр (з нормативним терміном навчання, на 4 курс) , заочна форма
Факультет технології харчових продуктів, парфумерно-косметичних засобів, експертизи та товарознавства
консервування та переробки м’яса

Предмети

Фаховий іспит (k=0)
Поданих заяв
3
Додатково
Статистика