Зачекайте...

Спеціальності 2016

Фільтри

Знайдено спеціальностей: 8

Регіон

ОКР

Форма навчання

Спеціальність

Предмети

2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015

Харчові технології ВМ 25 / БМ 20

Спеціалізація: Зберігання, консервування та переробка плодів і овочів
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти , денна форма
Холодильно-технологічне відділення

Предмети

Українська мова
Математика
Поданих заяв
19
Конкурс
0.95

Харчові технології ВМ 30 / БМ 20

Спеціалізація: Зберігання, консервування та переробка м'яса
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти , денна форма
Технологічне відділення

Предмети

Українська мова
Математика
Поданих заяв
25
Конкурс
1.25

Харчові технології ВМ 30 / БМ 20

Спеціалізація: Зберігання, консервування та переробка молока
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти , денна форма
Технологічне відділення

Предмети

Українська мова
Математика
Поданих заяв
21
Конкурс
1.05

Харчові технології ВМ 20 / БМ 20

Спеціалізація: Зберігання, консервування та переробка молока
Молодший спеціаліст (зі скороченим терміном навчання) , денна форма
Технологічне відділення

Предмети

Фаховий іспит
Поданих заяв
19
Конкурс
0.95

Харчові технології ВМ 10 / БМ 10

Спеціалізація: Зберігання, консервування та переробка молока
Молодший спеціаліст (зі скороченим терміном навчання) , заочна форма
Технологічне відділення

Предмети

Фаховий іспит
Поданих заяв
8
Конкурс
0.8

Харчові технології ВМ 10 / БМ 10

Спеціалізація: Зберігання, консервування та переробка м'яса
Молодший спеціаліст (зі скороченим терміном навчання) , заочна форма
Технологічне відділення

Предмети

Фаховий іспит
Поданих заяв
5
Конкурс
0.5

Харчові технології ВМ 5 / БМ 0

Спеціалізація: Зберігання, консервування та переробка м'яса
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти , заочна форма
Технологічне відділення

Предмети

Математика (k=0.4)
Українська мова та література (k=0.5)
Поданих заяв
0

Харчові технології ВМ 15 / БМ 0

Спеціалізація: Зберігання, консервування та переробка молока
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти , заочна форма
Технологічне відділення

Предмети

Математика (k=0.4)
Українська мова та література (k=0.5)
Поданих заяв
0