Зачекайте...

Спеціальності 2017

Фільтри

Знайдено спеціальностей: 20

Регіон

ОКР

Форма навчання

Галузь знань

Спеціальність

Предмети / Складові конкурсного балу

Тип предметів
2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015

Готельно-ресторанна справа ВМ 10 / БМ 0

Факультет: Харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Бакалавр(зі скороченим терміном навчання на основі ОКР "Молодший спеціаліст") • денна форма • 2р 10м

Предмети

Фахове випробування (Фахове випробування, балmin 60, k=0.900)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, k=0.100)
Поданих заяв
9
Рекомендовано
2
Зараховано
4

Готельно-ресторанна справа ВМ 37 / БМ 0

Факультет: Харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Магістр • заочна форма • 1р 4м

Предмети

Фахове випробування (Фахове випробування, k=0.500)
Іноземна мова (Вступний іспит, k=0.400)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, k=0.100)
Поданих заяв
29
Зараховано
19

Туризм ВМ 30 / БМ 0

Факультет: Харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Магістр • денна форма • 1р 4м

Предмети

Фахове випробування (Фахове випробування, k=0.500)
Іноземна мова (Вступний іспит, k=0.400)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, k=0.100)
Поданих заяв
32
Рекомендовано
1
Зараховано
29

Готельно-ресторанна справа ВМ 6 / БМ 0

Факультет: Харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Бакалавр(зі скороченим терміном навчання на основі ОКР "Молодший спеціаліст") • заочна форма • 3р 7м

Предмети

Фахове випробування (Фахове випробування, балmin 60, k=0.900)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, k=0.100)
Поданих заяв
7
Зараховано
6

Туризм ВМ 123 / БМ 0

Факультет: Харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Бакалавр(на основі ПЗСО) • денна форма • 3р 10м

Предмети

Іноземна мова (ЗНО, балmin 100, k=0.300)
Історія України (ЗНО, балmin 100, k=0.400)
Географія (ЗНО, балmin 100, k=0.300)
Українська мова та література (ЗНО, балmin 100, k=0.200)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, k=0.100)
Поданих заяв
247
Рекомендовано
208
Зараховано
39

Туризм ВМ 3 / БМ 0

Факультет: Харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Магістр • денна форма • 1р 10м

Предмети

Фахове випробування (Фахове випробування, k=0.500)
Додаткове вступне випробування (Географія) (Фахове випробування, k=0.200)
Іноземна мова (Вступний іспит, k=0.200)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, k=0.100)
Поданих заяв
4
Зараховано
3

Готельно-ресторанна справа ВМ 6 / БМ 0

Факультет: Харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Магістр • заочна форма • 1р 10м

Предмети

Фахове випробування (Фахове випробування, k=0.500)
Додаткове вступне випробування (Менеджмент) (Фахове випробування, k=0.200)
Іноземна мова (Вступний іспит, k=0.200)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, k=0.100)
Поданих заяв
7
Зараховано
5

Готельно-ресторанна справа ВМ 10 / БМ 0

Факультет: Харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Бакалавр(зі скороченим терміном навчання на основі ОКР "Молодший спеціаліст") • заочна форма • 2р 7м

Предмети

Фахове випробування (Фахове випробування, балmin 60, k=0.900)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, k=0.100)
Поданих заяв
2
Зараховано
1

Туризм ВМ 10 / БМ 0

Факультет: Харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Бакалавр(зі скороченим терміном навчання на основі ОКР "Молодший спеціаліст") • денна форма • 2р 10м

Предмети

Фахове випробування (Фахове випробування, балmin 60, k=0.900)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, k=0.100)
Поданих заяв
3
Зараховано
1

Готельно-ресторанна справа ВМ 1 / БМ 0

Факультет: Харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Бакалавр(на основі ОКР "Молодший спеціаліст") • заочна форма • 2р 7м

Предмети

Фахове випробування (Фахове випробування, k=0.900)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, k=0.100)
Поданих заяв
1
Зараховано
1