Зачекайте...

Спеціальності 2019

Фільтри

Знайдено спеціальностей: 7

Регіон

ОКР

Форма навчання

Галузь знань

Спеціальність

Предмети / Складові конкурсного балу

Тип предметів
2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015

Готельно-ресторанна справа ВМ 50 / БМ 25 / К 25

Молодший спеціаліст • денна форма • 01.09.2019-31.01.2023 (3р 5м)

Предмети

Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Математика (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Середній бал документа про освіту , k=1
Поданих заяв
71
Конкурс на бюджет
2.84
Поданих заяв 2018
94
Поданих заяв 2017
108

Готельно-ресторанна справа ВМ 65 / БМ 20 / К 25

Молодший спеціаліст • денна форма • 01.09.2019-30.06.2022 (2р 10м)

Предмети

Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Математика (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Середній бал документа про освіту , k=1
Поданих заяв
77
Конкурс на бюджет
3.85
Поданих заяв 2018
97
Поданих заяв 2017
95

Готельно-ресторанна справа ВМ 16 / К 16

Молодший спеціаліст • денна форма • 01.09.2019-30.06.2021 (1р 10м)

Предмети

Українська мова та література (ЗНО) , k=1
Математика (ЗНО) , k=1
Історія України (ЗНО) , k=1
Біологія (ЗНО) , k=1
Середній бал документа про освіту , k=1
Поданих заяв
2
Поданих заяв 2018
7
Поданих заяв 2017
10

Готельно-ресторанна справа ВМ 20 / К 20

Молодший спеціаліст • денна форма • 01.09.2019-31.01.2022 (2р 5м)

Предмети

Українська мова та література (ЗНО) , k=1
Математика (ЗНО) , k=1
Історія України (ЗНО) , k=1
Біологія (ЗНО) , k=1
Середній бал документа про освіту , k=1
Поданих заяв
3
Поданих заяв 2018
22
Поданих заяв 2017
20

Готельно-ресторанна справа ВМ 16 / К 16

Молодший спеціаліст • денна форма • 01.09.2019-30.06.2021 (1р 10м)

Предмети

Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Фахове випробування , k=1
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
Поданих заяв
7
Поданих заяв 2018
7
Поданих заяв 2017
10

Готельно-ресторанна справа ВМ 20 / К 20

Молодший спеціаліст • денна форма • 01.09.2019-31.01.2022 (2р 5м)

Предмети

Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Фахове випробування , k=1
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
Поданих заяв
2
Поданих заяв 2018
22
Поданих заяв 2017
20

Готельно-ресторанна справа ВМ 20 / К 20

Молодший спеціаліст • заочна форма • 01.09.2019-30.06.2020 (0р 10м)

Предмети

Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Фахове випробування , k=1
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
Поданих заяв
0
Поданих заяв 2018
0
Поданих заяв 2017
0