Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Магістр , денна форма
Факультет технології м’ясо-молочних та парфумерно-косметичних продуктів
ВМ 30 / БМ 10
харчові технології та інженерія / технології зберігання / консервування та переробки м’яса
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО ЗНО п Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Шведюк Дмитро Анатолійович + 220.000 79.000
94.00
,
46.00
2
Неводюк Ірина Валентинівна + 207.000 84.000
86.00
,
30.00
3
Новохацька Олександра Олександрівна + 206.000 84.000
84.00
,
31.00
4
Березюк Анна Сергіївна + 192.000 84.000
73.00
,
31.00
5
Вишнивенко Сніжана Валеріївна + 192.000 81.000
76.00
,
30.00
6
Духнич Марія Станіславівна + 190.000 79.000
73.00
,
30.00
7
Тригуб Ріта Юріївна + 186.000 83.000
70.00
,
30.00
8
Тарадай Роман Сергійович + 186.000 81.000
68.00
,
30.00
9
Возна Вікторія Олегівна + 183.000 78.000
69.00
,
31.00
10
Вишнівська Марія Валеріївна + 177.000 78.000
68.00
,
30.00
11
Міщук Маргарита Миколаївна 175.000 82.000
63.00
,
30.00
12
Дідоша Анна Іванівна 172.000 74.000
68.00
,
30.00
13
Пуцик Надія Михайлівна 172.000 80.000
60.00
,
32.00
14
Гуненко Юрій Олександрович 167.000 77.000
60.00
,
30.00
15
Пачос Дар`я Едвардівна 166.000 76.000
60.00
,
30.00
16
Кісера Дмитро Олегович 164.000 74.000
60.00
,
30.00
17
Коваленко Віталій Сергійович 160.000 70.000
60.00
,
30.00
18
Кузьмич Анатолій Миколайович 157.000 67.000
60.00
,
30.00