Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Магістр , денна форма
Факультет технології м’ясо-молочних та парфумерно-косметичних продуктів
ВМ 30 / БМ 10
харчові технології та інженерія / технології зберігання / консервування та переробки м’яса
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Коваленко Віталій Сергійович 100.000 70.000 30.00
2
Вишнівська Марія Валеріївна 108.000 78.000 30.00
3
Духнич Марія Станіславівна 109.000 79.000 30.00
4
Березюк Анна Сергіївна 115.000 84.000 31.00
5
Вишнивенко Сніжана Валеріївна 111.000 81.000 30.00
6
Возна Вікторія Олегівна 109.000 78.000 31.00
7
Гуненко Юрій Олександрович 107.000 77.000 30.00
8
Кісера Дмитро Олегович 104.000 74.000 30.00
9
Коваленко Микола Олександрович 75.000 75.000
10
Макарчук Мирослава Ростиславівна 80.000 80.000
11
Міщук Маргарита Миколаївна 107.000 77.000 30.00
12
Новохацька Олександра Олександрівна 115.000 84.000 31.00
13
Пачос Дар`я Едвардівна 106.000 76.000 30.00
14
Неводюк Ірина Валентинівна 114.000 84.000 30.00
15
Письменський Андрій Михайлович 62.000 62.000
16
Сергіна Віра Валеріївна 83.000 83.000
17
Топольський Віталій Андрійович 74.000 74.000
18
Тригуб Ріта Юріївна 113.000 83.000 30.00
19
Хандошко Олександр Олександрович 64.000 64.000
20
Шведюк Дмитро Анатолійович 125.000 79.000 46.00
21
Шабала Євгеній Сергійович 67.000 67.000
22
Тарадай Роман Сергійович 111.000 81.000 30.00
23
Кузьмич Анатолій Миколайович 95.000 65.000 30.00
24
Дідоша Анна Іванівна 113.000 83.000 30.00