Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Спеціаліст , заочна форма
Факультет бродильних, консервних виробництв та екологічного контролю
ВМ 80 / БМ 0
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції / харчові технології та інженерія / технології продуктів бродіння і виноробства /
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Охрімчук Тарас Сергійович 151.000 81.000 70.00
2
Груньова Анастасія Володимирівна 141.000 76.000 65.00
3
Косіковський Володимир Васильович 149.000 74.000 75.00
4
Колодій Тарас Михайлович 169.000 94.000 75.00
5
Венгер Христина Романівна 152.000 88.000 64.00
6
Клачаний Тарас Володимирович 154.000 79.000 75.00
7
Бригідир Христина Василівна 73.000 73.000
8
Голуб Артем Олександрович 138.000 68.000 70.00
9
Горбач Олексій Володимирович 138.000 68.000 70.00
10
Іванов Володимир Ігорович 145.000 70.000 75.00
11
Михайленко Анастасія Андріївна 136.000 76.000 60.00
12
Назаренко Катерина Вікторівна 144.000 76.000 68.00
13
Радич Тарас Валерійович 143.000 73.000 70.00
14
Ващенко Ольга Олексіївна 155.000 75.000 80.00
15
Карпенко Ярослав Олександрович 155.000 80.000 75.00
16
Кравченко Євген Михайлович 144.000 74.000 70.00
17
Мужчіль Інна Віталіївна 168.000 90.000 78.00
18
Петренко Антон Олександрович 133.000 68.000 65.00
19
Стрижак Марина Володимирівна 160.000 87.000 73.00