Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Магістр , денна форма
Факультет технології м’ясо-молочних та парфумерно-косметичних продуктів
ВМ 30 / БМ 10
харчові технології та інженерія / технології зберігання / консервування та переробки м’яса
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Коваленко Віталій Сергійович 160.000 70.000
2
Вишнівська Марія Валеріївна 176.000 78.000
3
Духнич Марія Станіславівна 182.000 79.000
4
Березюк Анна Сергіївна 188.000 84.000
5
Вишнивенко Сніжана Валеріївна 187.000 81.000
6
Возна Вікторія Олегівна 178.000 78.000
7
Гуненко Юрій Олександрович 167.000 77.000
8
Кісера Дмитро Олегович 164.000 74.000
9
Коваленко Микола Олександрович 75.000 75.000
10
Макарчук Мирослава Ростиславівна 80.000 80.000
11
Міщук Маргарита Миколаївна 170.000 77.000
12
Новохацька Олександра Олександрівна 199.000 84.000
13
Пачос Дар`я Едвардівна 166.000 76.000
14
Неводюк Ірина Валентинівна 200.000 84.000
15
Письменський Андрій Михайлович 62.000 62.000
16
Сергіна Віра Валеріївна 83.000 83.000
17
Топольський Віталій Андрійович 74.000 74.000
18
Тригуб Ріта Юріївна 183.000 83.000
19
Хандошко Олександр Олександрович 64.000 64.000
20
Шведюк Дмитро Анатолійович 219.000 79.000
21
Шабала Євгеній Сергійович 67.000 67.000
22
Тарадай Роман Сергійович 179.000 81.000
23
Кузьмич Анатолій Миколайович 155.000 65.000
24
Дідоша Анна Іванівна 181.000 83.000