Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Магістр , денна форма
Факультет технології м’ясо-молочних та парфумерно-косметичних продуктів
ВМ 30 / БМ 10
харчові технології та інженерія / технології зберігання / консервування та переробки м’яса
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Коваленко Віталій Сергійович 160.000 70.000 90.00
2
Вишнівська Марія Валеріївна 177.000 78.000 98.00
3
Духнич Марія Станіславівна 190.000 79.000 103.00
4
Березюк Анна Сергіївна 192.000 84.000 104.00
5
Вишнивенко Сніжана Валеріївна 192.000 81.000 106.00
6
Возна Вікторія Олегівна 183.000 78.000 100.00
7
Гуненко Юрій Олександрович 167.000 77.000 90.00
8
Кісера Дмитро Олегович 164.000 74.000 90.00
9
Міщук Маргарита Миколаївна 175.000 82.000 93.00
10
Новохацька Олександра Олександрівна 206.000 84.000 115.00
11
Пачос Дар`я Едвардівна 166.000 76.000 90.00
12
Неводюк Ірина Валентинівна 207.000 84.000 116.00
13
Тригуб Ріта Юріївна 186.000 83.000 100.00
14
Шведюк Дмитро Анатолійович 220.000 79.000 140.00
15
Тарадай Роман Сергійович 186.000 81.000 98.00
16
Кузьмич Анатолій Миколайович 157.000 67.000 90.00
17
Дідоша Анна Іванівна 172.000 74.000 98.00
18
Пуцик Надія Михайлівна 172.000 80.000 92.00