Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Магістр , денна форма
Факультет технології м’ясо-молочних та парфумерно-косметичних продуктів
ВМ 30 / БМ 10
харчові технології та інженерія / технології зберігання / консервування та переробки м’яса
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Шведюк Дмитро Анатолійович + 220.000 79.000 140.00
2
Неводюк Ірина Валентинівна + 207.000 84.000 116.00
3
Новохацька Олександра Олександрівна + 206.000 84.000 115.00
4
Березюк Анна Сергіївна + 192.000 84.000 104.00
5
Вишнивенко Сніжана Валеріївна + 192.000 81.000 106.00
6
Духнич Марія Станіславівна + 190.000 79.000 103.00
7
Тригуб Ріта Юріївна + 186.000 83.000 100.00
8
Тарадай Роман Сергійович + 186.000 81.000 98.00
9
Возна Вікторія Олегівна + 183.000 78.000 100.00
10
Вишнівська Марія Валеріївна + 177.000 78.000 98.00
11
Міщук Маргарита Миколаївна 175.000 82.000 93.00
12
Дідоша Анна Іванівна 172.000 74.000 98.00
13
Пуцик Надія Михайлівна 172.000 80.000 92.00
14
Гуненко Юрій Олександрович 167.000 77.000 90.00
15
Пачос Дар`я Едвардівна 166.000 76.000 90.00
16
Кісера Дмитро Олегович 164.000 74.000 90.00
17
Коваленко Віталій Сергійович 160.000 70.000 90.00
18
Кузьмич Анатолій Миколайович 157.000 67.000 90.00