Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Спеціаліст , заочна форма
Факультет бродильних, консервних виробництв та екологічного контролю
ВМ 80 / БМ 0
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції / харчові технології та інженерія / технології продуктів бродіння і виноробства /
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Охрімчук Тарас Сергійович 151.000 81.000
2
Груньова Анастасія Володимирівна 141.000 76.000
3
Косіковський Володимир Васильович 149.000 74.000
4
Колодій Тарас Михайлович 169.000 94.000
5
Венгер Христина Романівна 152.000 88.000
6
Клачаний Тарас Володимирович 154.000 79.000
7
Бригідир Христина Василівна 73.000 73.000
8
Голуб Артем Олександрович 138.000 68.000
9
Горбач Олексій Володимирович 138.000 68.000
10
Іванов Володимир Ігорович 145.000 70.000
11
Михайленко Анастасія Андріївна 136.000 76.000
12
Назаренко Катерина Вікторівна 144.000 76.000
13
Радич Тарас Валерійович 143.000 73.000
14
Ващенко Ольга Олексіївна 155.000 75.000
15
Карпенко Ярослав Олександрович 155.000 80.000
16
Кравченко Євген Михайлович 144.000 74.000
17
Мужчіль Інна Віталіївна 168.000 90.000
18
Петренко Антон Олександрович 133.000 68.000
19
Стрижак Марина Володимирівна 160.000 87.000