Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2017м. КиївНаціональний університет харчових технологій
Пояснення щодо виділення заяв кольорами

Харчові технології ВМ 45 / БМ НЕМАЄ

Навчально-науковий інститут харчових технологій • Магістр • заочна форма • 1р 5м
Подано заяв: 7
Зараховано: 7
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Коеф. КВ Д
1
Давиденко Ю. С. 115.000 До наказу (контракт) Іноз. мов. 31.00
Хар. тех. та інжен. 84.00
РK: 1.00
CK: —
+
2
Рамік О. С. 111.000 До наказу (контракт) Іноз. мов. 32.00
Хар. тех. та інжен. 79.00
РK: 1.00
CK: —
+
3
Пасічник Ю. О. 104.000 До наказу (контракт) Іноз. мов. 31.00
Хар. тех. та інжен. 73.00
РK: 1.00
CK: —
+
4
Бесераб С. В. 101.000 До наказу (контракт) Іноз. мов. 30.00
Хар. тех. та інжен. 71.00
РK: 1.00
CK: —
+
5
Стороженко Т. А. 99.000 До наказу (контракт) Іноз. мов. 30.00
Хар. тех. та інжен. 69.00
РK: 1.00
CK: —
+
6
Мартинюк Ю. В. 95.000 До наказу (контракт) Іноз. мов. 30.00
Хар. тех. та інжен. 65.00
РK: 1.00
CK: —
+
7
Буняк З. С. 92.000 До наказу (контракт) Іноз. мов. 31.00
Хар. тех. та інжен. 61.00
РK: 1.00
CK: —
+