Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТГРС Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 2р 10м
ВМ 25 • К 24
Заяв 2
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
Українська мова та література , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Чапська В. В. 288.280 Рекомендовано (к) 114 157 17.28
  • Українська мова та література (ЗНО): 114
  • Харчові технології: 157
  • Середній бал документа про освіту: 17.28
2 Панчелюга Р. С. 141.000 Зареєстровано 136 5
  • Українська мова та література (ЗНО): 136
  • Середній бал документа про освіту: 5