Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ННІБА Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 3р 9м
ВМ 20 • К 20
Заяв 20
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 14
  • Оригіналів: 14
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 267-8035217 В. М. 0.000 До наказу (к) Квота-2 +
2 Гарбар С. Ф. 0.000 До наказу (к) +
3 Філіпповська О. А. 0.000 До наказу (к) +
4 Дубровець Є. М. 0.000 До наказу (к) +
5 Плоська Л. Є. 0.000 До наказу (к) +
6 Кудрик М. В. 0.000 До наказу (к) +
7 Кушнір Д. В. 0.000 До наказу (к) +
8 Щербанюк В. С. 0.000 До наказу (к) +
9 Онуфрієнко І. С. 0.000 До наказу (к) +
10 Бабчинський М. В. 0.000 До наказу (к) +
11 Сергєєва Н. В. 0.000 До наказу (к) +
12 Шевченко В. А. 0.000 До наказу (к) +
13 Алієва З. В. 0.000 До наказу (к) +
14 Кириленко А. М. 0.000 До наказу (к) +
15 Швачко Н. С. 0.000 Рекомендовано (к)
16 Бакалова Є. Ю. 0.000 Допущено
17 Лакарен М. А. 0.000 Зареєстровано
18 Курченко А. О. 0.000 Зареєстровано
19 Гринюк А. О. 0.000 Зареєстровано
20 Смадич А. С. 0.000 Зареєстровано