204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
- Зараховано: 5
- Оригіналів: 5
- Рекомендовано всього: 2
- Рекомендован на контракт: 2
- Подано заяв: 4
- Зараховано: 4
- Оригіналів: 4
- Рейтингові списки 2021 року
- Подано заяв: 7
- Конкурс на бюджет: 3.5
- Оригіналів: 6
- Рейтингові списки 2020 року
- Подано заяв: 7
- Зараховано: 6
- Оригіналів: 6
- Рейтингові списки 2019 року
ПІБ | Заг.бал | Статус | Складові заг. балу | Квота | Д | ||
---|---|---|---|---|---|---|---|
1 | 1 Ступка В. Ю. Пр. 1 | 1 | 163.045 | До наказу (б) |
166 167 124
|
— | + |
2 | 2 Бакалова Є. Ю. Пр. 1 | 1 | 148.088 | До наказу (б) |
145 134 138
|
— | + |
3 | 3 Янчуковська Д. О. Пр. 3 | 3 | 146.224 | До наказу (б) |
140 140 142
|
— | + |
4 | 4 Швець І. І. Пр. 2 | 2 | 151.270 | До наказу (к) |
145 138 144
|
Квота-1 | + |
5 | 5 Замараєва К. В. К | К | 142.168 | До наказу (к) |
140 125 144
|
— | + |
6 | 6 Ніколаєва Ю. Д. Пр. 3 | 3 | 146.120 | Рекомендовано (к) |
151 131 136
|
— | — |
7 | 7 Булюк М. О. К | К | 138.424 | Рекомендовано (к) |
131 131 138
|
— | — |
8 | 8 Шевченко А. А. К | К | 139.672 | Зареєстровано |
140 125 136
|
— | — |