ВСП "КФК ДонНУЕТ імені Михайла Туган-Барановського"
Спеціальність | Складові конк. балу |
---|---|
Підприємництво та торгівля
Підприємницька діяльність у сфері торгівлі
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 2м
|
|
Підприємництво та торгівля
Підприємницька діяльність у сфері торгівлі
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 5м
|
|
Харчові технології
Технологія приготування їжі
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 10м
|
|
Харчові технології
Технологія приготування їжі
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 7м
|
|
Підприємництво та торгівля
Товарознавство і маркетингова діяльність
Заяв 0
БМ
n/a
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 5м
|
|
Підприємництво та торгівля
Товарознавство в митній справі
Заяв 0
БМ
n/a
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 5м
|
|
Підприємництво та торгівля
Підприємництво, електронна комерція та логістика
Заяв 0
БМ
n/a
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 5м
|
|
Підприємництво та торгівля
Підприємницька діяльність у сфері торгівлі
Заяв 0
БМ
3
ВМ
3
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 5м
|
|
Підприємництво та торгівля
Підприємницька діяльність у сфері торгівлі
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 2м
|
|
Підприємництво та торгівля
Підприємницька діяльність у сфері торгівлі
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 5м
|
|
Харчові технології
Технологія приготування їжі
Заяв 6
БМ
5
ВМ
5
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 10м
|
|
Харчові технології
Виробництво хліба та борошняних кондитерських виробів
Заяв 1
БМ
n/a
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 5м
|
|
Харчові технології
Технологія приготування їжі
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 7м
|
|
Харчові технології
Технологія приготування їжі
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 10м
|