Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТВПРУТ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 3р 10м
ВМ 1 • К 1
Заяв 2
Виробництво та технології / Харчові технології / Технологічна експертиза, безпечність та якість харчової продукції
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
1. Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
2. Математика , k=0.5 , мін.бал 100
3. Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
4. Українська література , k=0.2 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
4. Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Географія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
4. Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
5. Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
6. Математика , k=0.5 , мін.бал 100
7. Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
7. Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
7. Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
7. Географія , k=0.2 , мін.бал 100
7. Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
7. Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Драч В. В. 143.000 До наказу (к) 148 134 142 159
  • Українська мова: 148
  • Математика: 134
  • Історія України: 142
  • Українська література: 159
done_all
2 Кантемір Б. Б. 125.917 Відмова 115 134 124 124
  • Українська мова: 115
  • Математика: 134
  • Історія України: 124
  • Географія: 124