Зачекайте...

ВСП "ЛФКХПП НУХТ"

Спеціальність
Облік і оподаткування
Диджитал облік і оподаткування
Заяв 8 БМ n/a ВМ 20
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 1р 10м
Облік і оподаткування
Диджитал облік і оподаткування
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 1р 9м
Машинобудування / Технологічні машини та обладнання
Інжиніринг обладнання харчових виробництв
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 9м
Машинобудування / Технологічні машини та обладнання
Інжиніринг обладнання харчових виробництв
Заяв 0 БМ ВМ 10
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 10м
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 3 БМ n/a ВМ 20
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 5м
Харчові технології
Технології харчових продуктів, напоїв, мінеральних та питних вод
Заяв 1 БМ n/a ВМ 20
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 5м
Харчові технології
Виробництво хліба, кондитерських макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 0 БМ n/a ВМ 20
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 5м
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 4м
Харчові технології
Технології харчових продуктів, напоїв, мінеральних та питних вод
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 4м
Харчові технології
Виробництво хліба, кондитерських макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 4м
Готельно-ресторанна справа та кейтеринг
Готельно-ресторанна справа
Заяв 7 БМ n/a ВМ 20
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 1р 10м
Готельно-ресторанна справа та кейтеринг
Готельно-ресторанна справа
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 1р 9м
Облік і оподаткування
Диджитал облік і оподаткування
Заяв 0 БМ ВМ 12
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 1р 4м
Облік і оподаткування
Диджитал облік і оподаткування
Заяв 0 БМ ВМ 20
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 1р 5м
Машинобудування
Інжиніринг обладнання харчових виробництв
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 2р 4м
Машинобудування
Інжиніринг обладнання харчових виробництв
Заяв 0 БМ ВМ 10
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 2р 5м
Харчові технології
Технології харчових продуктів, напоїв, мінеральних та питних вод
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 1р 9м
Харчові технології
Технології харчових продуктів, напоїв, мінеральних та питних вод
Заяв 0 БМ ВМ 15
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 1р 10м
Харчові технології
Виробництво хліба, кондитерських макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 0 БМ ВМ 15
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 1р 10м
Харчові технології
Виробництво хліба, кондитерських макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 2р 4м
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 1р 9м
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 0 БМ ВМ 45
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 1р 10м
Готельно-ресторанна справа та кейтеринг
Готельно-ресторанна справа
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 1р 9м
Готельно-ресторанна справа та кейтеринг
Готельно-ресторанна справа
Заяв 0 БМ ВМ 20
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 1р 5м

Конкурсні пропозиції Відокремлений структурний підрозділ "Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості Національного університету харчових технологій" (ВСП "ЛФКХПП НУХТ") у 2025 році